Bouw je eigen Ochtendroutine - Benjamin Ball

Schrijf je nu in!

Je gegevens

Datum en tijd

AANMELDING BEVESTIGEN

Yourcoach Café: Morning Miracles - Kickstart je ochtend!

Wat hebben de meest succesvolle mensen ter wereld met elkaar gemeen? Een krachtig ochtendritueel. Want de manier waarop je de dag start, bepaalt grotendeels de manier waarop de rest van de dag zal verlopen. En een dag, is eigenlijk niet meer dan een miniatuurversie van ons leven.

Inzetten op een ochtendritueel is daarom dé sleutel tot het verbeteren van onze levenskwaliteit, op welk vlak dan ook. Een krachtig ochtendritueel ondersteunt je gezondheid, je persoonlijke en professionele groei en zorgt voor een sterkere connectie met jezelf.

In deze workshop neemt Benjamin je mee doorheen alle onderdelen in het opzetten van jouw ochtendritueel: van het bepalen van doelen die jou goesting geven om jezelf te overtreffen, tot het weerleggen van de weerstand die ons ervan weerhoudt om groot te dromen, en uiteindelijk, het ontwikkelen van jouw eigen gouden ochtendritueel.

Benjamin is zelf grote fan van ochtendrituelen. Hij deelt zijn eigen methode en samen met de andere deelnemers ga jij op zoek naar dat ritueel dat jouw leven en werk naar een hoger niveau kan tillen.
Presentatie door Benjamin Ball

Benjamin is één van de oprichters van yourcoach. Hij is gecertificeerde ICF-coach op het hoogste niveau (MCC), coachopleider en Doorbraakcoach.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar