Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

"Welke (soorten) jobs zou ik nog kunnen doen?"

Dat is de vraag die wij als jobcoaches het vaakst te horen krijgen. Veel mensen lopen met vragen rond hun huidige werk, maar zien (nog) niet het pad naar mogelijke andere droomjobs.

Daar zijn wij natuurlijk specialisten in! Met ervaring in duizenden concrete gevallen kunnen we inzichten en modellen aanreiken die jou inspiratie en motivatie geven om die essentiële eerste stap te zetten richting een job die (nog) beter bij jou past. Eens je weet wat je wil, wordt het realiseren ervan een stuk makkelijker.

Op 19 maart kan je om 10u het webinar live meevolgen en dan beantwoorden we al jouw vragen. 
Op 19 maart zenden we om 20u de replay uit van het webinar. 

Achteraf is voor alle deelnemers een REPLAY beschikbaar, zo kan je het webinar rustig nog eens herbekijken.
Webinar wordt gegeven door
Benjamin Ball en Tom Hallez

Benjamin en Tom zijn de oprichters van yourcoach. Ze zijn gecertificeerde ICF-coaches op het hoogste niveau (MCC), voltijdse loopbaanbegeleiders en ze leiden ook (loopbaan)coaches op in hun populaire Integrale Coachopleiding.

Met samen meer dan 20 jaar ervaring in persoonlijke en professionele begeleiding, kunnen ze inzichten bieden die van onschatbare waarde zijn - en die je nergens anders zal horen.

Wil je deelnemen aan het webinar? Fijn!
Het enige wat je moet doen, is je naam en e-mailadres invullen in het formulier hierboven.

“Belangrijk: Jouw gegevens worden opgenomen in ons bestand en worden enkel en alleen gebruikt om jou in de toekomst op de hoogte te houden van gratis online webinars en offline events. Uiteraard kan jij je te allen tijde uitschrijven.”


Deel dit webinar