Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar
De kracht van de Terugblik

Those who fail to learn from history are doomed to repeat it
- Winston Churchill

Zonder het te beseffen zitten we voortdurend in herhaling. We herhalen onze vaste patronen, zelfs al lijkt het alsof onze omstandigheden wijzigen.

In deze Loopbaanwebinar gaan Loopbaancoaches Benjamin en Ida samen met jou op zoek naar jouw loopbaanpatronen. Vertrekkende van een terugblik van de voorbije 6 maanden, halen we er een aantal momenten uit en trekken daar lessen uit.

Doel is om de komende maanden, in de luwte van de zomer, te werken aan een nieuw patroon en een nieuwe beweging waarmee je volgend schooljaar ingrijpend andere resultaten kan neerzetten - of je bestaande beweging nog krachtiger neerzetten.

2 topcoaches (Benjamin Ball en Ida Veldeman) nemen je mee op sleeptouw en delen hun ervaringen. 

Kan je er niet live bij zijn op 25 juni om 12u? Schrijf je in en je ontvangt nadien een REPLAY van deze training. Die kan je dan rustig bekijken, wanneer het jou past. 
Webinar wordt gegeven door
Benjamin Ball en Ida Veldeman

Benjamin is één van de oprichters van yourcoach. Hij is gecertificeerde ICF-coach op het hoogste niveau (MCC), Business Coach en loopbaanbegeleider. Ida werkt in volle verbinding met wat mensen voelen en ervaren én geniet er van om mensen zo in contact brengen met hun eigen urgentiegevoel: life is short! Ze helpt mensen ‘Wat wil ik?’ vertalen vanuit een zicht op ‘Waar hou ik van?’

Benjamin leidt ook (loopbaan)coaches op in de populaire Integrale Coachopleiding.

Tijdens deze online training bundelen Benjamin en Ida hun krachten én jarenlange ervaring in persoonlijke en professionele begeleiding. Ze bieden jou inzichten die van onschatbare waarde zijn - en die je nergens anders zal horen.

Wil je deelnemen aan het webinar? Fijn!
Het enige wat je moet doen, is je naam en e-mailadres invullen in het formulier hierboven.

Belangrijk: Jouw gegevens worden opgenomen in ons bestand en worden enkel en alleen gebruikt om jou in de toekomst op de hoogte te houden van gratis online webinars en offline events. Uiteraard kan jij je te allen tijde uitschrijven.

Deel dit webinar