Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Gratis LIVE Training - Leg in mei eindelijk je ei!

Je zit comfortabel maar bent niet helemaal vervuld. Je hebt het gevoel dat er nog iets op je ligt te wachten, maar je zet de stap niet. Je hebt een idee, maar je zet het niet om in concrete ervaring.

Wij zien het als loopbaanbegeleider dagelijks. Mensen die wel willen, maar die tegelijk ook niet willen, kunnen of durven. Veel van ons werk bestaat erin te exploreren wat er dan wel kan bewegen, en samen los te maken wat vastzit.

In deze LIVE training overlopen we met jou een aantal geijkte strategieën die jij kan toepassen om je ei te leggen. Om dat plan uit te voeren, die stap te zetten. Om de verraderlijke verleidingen van veiligheid te leren weerstaan, je motivatie goed te richten en te genieten van berekend risico.

2 Topcoaches (Benjamin Ball en Joke Vander Laenen) nemen je mee op sleeptouw en delen hun ervaringen. Wie weet breek jij na deze training - eindelijk - uit je schelp!

Kan je er niet live bij zijn op 22 mei om 12u? Schrijf je in en je ontvangt nadien een REPLAY van deze training. Die kan je dan rustig bekijken, wanneer het jou past. 
Webinar wordt gegeven door
Benjamin Ball en Joke Vander Laenen

Benjamin is één van de oprichters van yourcoach. Hij is gecertificeerde ICF-coach op het hoogste niveau (MCC) en voltijdse loopbaanbegeleider. Joke is een hartelijke trainer, coach en voltijds loopbaanbegeleider. Ze nodigt je steevast uit moedig naar jezelf te kijken en daar alle kansen voor je toekomst te vinden. 

Benjamin en Joke leiden ook (loopbaan)coaches op in de populaire Integrale Coachopleiding.

Tijdens deze training bundelen Benjamin en Joke hun krachten én jarenlange ervaring in persoonlijke en professionele begeleiding. Ze bieden jou inzichten die van onschatbare waarde zijn - en die je nergens anders zal horen.

Wil je deelnemen aan het webinar? Fijn!
Het enige wat je moet doen, is je naam en e-mailadres invullen in het formulier hierboven.

Belangrijk: Jouw gegevens worden opgenomen in ons bestand en worden enkel en alleen gebruikt om jou in de toekomst op de hoogte te houden van gratis online webinars en offline events. Uiteraard kan jij je te allen tijde uitschrijven.

Deel dit webinar