Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Effectief omgaan met Stress

We hebben allemaal wel eens stress.
Over het algemeen is dat geen probleem, dat hoort bij het leven.
Andere periodes wordt het wel teveel, te lang, te intens. We lopen leeg en kunnen het leven, ons werk, zelfs de kleinste dingen niet meer aan.
 
Zit jij daar nu, of ben je onderweg? Dan is het hoog tijd voor een korte en krachtige workshop waarin jij praktische technieken meekrijgt om NU met je stress om te gaan.
 
Stressexpert Karoline Van De Voorde en meestercoach Benjamin Ball begeleiden je met vaste, warme hand doorheen deze actieve online training. Op 1 uur tijd krijg je 4 totaal verschillende invalshoeken mee rond stress gebaseerd op ons FERM-model(c).
Webinar wordt gegeven door
Benjamin Ball en Karoline Van De Voorde

Benjamin is één van de oprichters van yourcoach. Hij is gecertificeerde ICF-coach op het hoogste niveau (MCC) en voltijdse loopbaanbegeleider. Karoline draaide 20 jaar mee in de bedrijfswereld in verschillende bedrijven en op verschillende niveaus en functies. Haar grote passie is mensen en teams in beweging brengen en versterken.

Tijdens deze training bundelen Benjamin en Karoline hun krachten én jarenlange ervaring in persoonlijke en professionele begeleiding. Ze bieden jou inzichten die van onschatbare waarde zijn - en die je nergens anders zal horen.

Kan je er niet live bijzijn?
Schrijf je maar in, je krijgt achteraf de replay toegestuurd.

Deel dit webinar gerust